Ekm

Okulumuzun ortağı olduğu Vatanımızın Bekçisi Kahraman Mehmetçiğe Moral Mektubu eTwinning Projesi Final Sergisi

Ekm

Sayın Velimiz,  Milli Eğitim Bakanlığı Okul- Aile Birliği Yönetmeliği'nin 7-(1)  Maddesine göre okul yöneticileri, öğretmenler ve veliler Okul- Aile Birliğinin tabiî üyesidir. Okul Aile Birliğimizin yıllık Olağan Genel Kurul toplantısı 24 Ekim 2018 Çarşamba günü saat 11.00'de, aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere okulumuz çok amaçlı salonunda yapılacaktır.

Okul – Aile arasındaki bütünleşmenin gerçekleştirilmesi, veli ve okul arasındaki iletişimi güçlendirmesi ve  eğitim – öğretimi geliştirici faaliyetlerin desteklenmesinde büyük anlam taşıyan, bu toplantıya tüm velilerimizin katılımını bekler, sağlık ve mutluluklar dileriz.

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EYLÜL KAHVALTI LİSTESİ