Mrt

Kardeş Okulumuz Tuna İlkokulu Anasınıfı öğrencileri ve öğretmenleri okulumuzu ziyaret etti. Gelen öğrenci ve öğretmenlere yemek ve pasta ikramının ardından öğreciler oyun salonunda eğlenceli dakikalar geçirdiler. Sınıf Öğretmenleri okulun ikramı ve misafirperverliği için teşekürleri ilettiler.

Şbt

Belediye Başkanı Neşet ÇAĞLAYAN´ın eşi Sayın Zöhre ÇAĞLAYAN  ve Hanımlar Lokali Müdürü Habibe SİVRİ ile dernek yöneticileri okulumuza teşekkür ziyaretinde bulundular. Okulumuz hakkında 125.Yıl Anaokulu Müdür Vekili Nurdoğan ÇEVİK´ten bilgi alan Zöhre ÇAĞLAYAN okulumuzda eğitim gören çocuklarımızla yakından ilgilendi.

Ock

Velilerimizin, öğrencilerimizin ve tüm personelimizin katkılarıyla toplanılan yardım malzemeleri İHH Yardım Vakfı desteğiyle Suriyedeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Ock

Okulumuzun  minik öğrencileri  Orhangazi Sevgi Yardımlaşma Derneğini ziyaret ettiler. Minik öğrenciler, yanlarında getirdikleri bazı giyim eşyalarını ise derneğe Sevgi Market yetkililerine teslim ettiler.

Ara

Halepte yardıma muhtaç kişiler için okuluzda başlatılan yardım kanpanyası sonucu toplanan malzemeler İHH yetkililerine teslim edildi.

Ara

Çocuklara Polislik Mesleğini tanıtma amaçlı oluşturulan Küçük Adımlar Projesinin tanıtımı okulumuzda ilçe yöneticilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kas

Ulu Önder Atatürk'ün 10 Kasım 1938'de ebedi aleme intikal edişi hiç kuşku yok ki Türk ulusunu derin bir üzüntüye sevketmiştir. O'nun ani ve apansız aramızdan ayrılışı bütün Türk halklarını da derinden sarsmakla kalmamış, dünya üzerinde diğer milletler arasında da büyük bir yankı uyandırmıştır. Atatürk'ün ölümünün hemen arkasından dünya liderleri tarafından yapılan tüm açıklamaların ortak noktası, O'nun dünyaya gelmiş çok nadir bir dahi olduğu, büyük devlet adamlığı ve diğer dünya milletlerine örnek olabilecek çalışmaları olmuştur.